MSCT wil start en finish in Aviodrome

De organisatie van de Maxxis Scan Covery Trial (MSCT) is zeer geïnteresseerd in Aviodrome in Lelystad als start- en finishlocatie van de editie in 2012. Beide partijen zijn nog in overleg, ondanks de huidige financiële problemen van Aviodrome door tegenvallende inkomsten.

Wilfried Giesen, organisator van de MSCT: “Het is voor ons altijd weer een hele klus om een geschikte locatie te vinden, omdat we niet alleen te maken hebben met ruim zestig equipes, maar ook met het jaarlijks stijgende aantal belangstellenden dat afkomt op ons evenement.”

De MSCT wordt gereden van 6 tot en met 14 januari 2012. De deelnemers aan de tocht rijden in zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandinavië en worden blootgesteld aan veel sneeuw, ijs en temperaturen die kunnen dalen tot wel min veertig graden Celsius.

Lees hier een artikel in Aftersales Magazine nummer 10 van dit jaar over de MSCT >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.