Multitankcard en ANWB presenteren nieuwe mobiliteitspas

Met de nieuwe pas laden pashouders hun auto bij alle beschikbare openbare laadpunten duurzaam op. Tanken kan in heel Nederland bij alle 4200 brandstofstations. Ook autovloeistoffen en autowassen worden direct met de pas afgerekend.
De gemaakte kosten staan per pashouder overzichtelijk op één maandelijkse factuur. Dit betekent dat er geen losse bonnen en aparte declaraties verwerkt hoeven te worden. Het biedt direct inzicht in de kosten en maakt het mogelijk om te controleren welke zakelijke transacties er per pas zijn afgerekend. Een ander voordeel is dat de BTW hiermee makkelijk wordt verrekend.

Pashouders van de MTc/ANWB-pas kunnen gratis gebruik maken van apps en tools van Multitankcard om mobiel te declareren, te parkeren, tankstations te vinden en meer. Werkgevers en beheerders kunnen het gehele beheer van de passen via de MTc-portals regelen. Van het aanvragen van passen, rapportages tot facturen.
Met de pas kunnen alle autodiensten worden afgerekend zoals tanken, parkeren, taxi, autowassen, autovloeistoffen afrekenen, elektrisch snelladen via Fastned en ANWB pechhulp. Pechhulp van ANWB Travel Assistance biedt keuze uit twee basismodules en drie aanvullende pakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *