Nederlander beste autoruithersteller ter wereld

Robin Bogdanowicz (22) uit Arnhem is door Belron, het moederbedrijf van Carglass, in Rome uitgeroepen tot beste autoruitmonteur ter wereld. Bogdanowicz deed samen met 25 monteurs uit verschillende landen mee aan de tweejaarlijkse internationale competitie van autoruitmonteurs.

Belron is met bijna 25 duizend werknemers het grootste autoruitherstelbedrijf ter wereld. Bogdanowicz die sinds 2010 in dienst is bij Carglass, wilde zijn kennis en expertise meten aan die van zijn internationale collega’s. Dat deed hij in het Roma Fiera Exhibition Centre in Rome ten overstaan van meer dan duizend collega’s uit de hele wereld. “Ik heb een doordachte aanpak en ik blijf altijd positief, daardoor zorg ik altijd voor de beste oplossing voor de klant”, aldus de triomfantelijke monteur. Bogdanowicz was te sterk voor zijn 25 internationale collega’s die ook in de finale zaten.

De jury heeft tijdens de competitie de monteurs onder andere getoetst op technische kennis, het service niveau en praktische vaardigheden. De Nederlandse monteur scoorde op alle onderdelen het best. Dit geeft aan dat het service- en kwaliteitsniveau in de Nederlandse vestigingen van Carglass zeer hoog is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.