Niesink volgt Burgman op als Bovag-directeur

Peter Niesink gaat per 1 oktober Koos Burgman opvolgen als algemeen directeur Bovag. Niesink trad augustus 2012 aan als directeur verenigingszaken. Koos Burgman blijft verbonden aan belangenvereniging als directeur externe betrekkingen.

Met het aantreden van Peter Niesink als algemeen directeur, concentreert Koos Burgman zijn aandacht op externe betrekkingen. Als directeur externe betrekkingen blijft hij zijn grote netwerk en expertise op het gebied van lobby en belangenbehartiging inzetten. Hij zal fungeren als coach en raadgever van de mensen die zich bij Bovag bezighouden met public affairs en belangenbehartiging. Dat houdt in dat Burgman meer op de achtergrond gaat opereren. De rol op de voorgrond wordt overgenomen door bondsvoorzitter Bertho Eckhardt.

Peter Niesink: “Het is onze taak de Bovag-leden te ondersteunen door hen te inspireren met goede voorbeelden, door nieuwe business cases aan te reiken en door hen meer met elkaar in contact te brengen. Zodat ondernemers samen kunnen werken en een netwerk vormen om de consument op maat te bedienen. Wij hebben daarvoor nu al diverse projecten in gang gezet, zoals een multimediale merkcampagne, het verscherpen van lidmaatschapseisen, steviger lobbybeleid – met een eigen geluid, en het Innovatielab. In mijn nieuwe functie zal ik mij richten op het uitvoeren van deze en volgende projecten, met als doel het verder vernieuwen van en het versterken van het netwerk.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *