Niet zomaar een catalogus

Tijdens de huisbeurs van 28 tot en met 30 maart in Montfoort presenteert Autec-VLT zijn ideeënboek voor 2017. Het is niet zomaar een catalogus van hefbruggen, remmentestbanken en emissieapparatuur, maar ook een naslagwerk met de laatste innovaties in automotive equipment en adviezen voor werkplaatsinrichting.

Een ruime keuze uit de in het ideeënboek opgenomen equipment is tijdens de huisbeurs live te testen. Nieuw in het assortiment zijn onder andere de rijbanenschaarhefbruggen ASR4208 (4,2 ton)  en ASR6008 (6 ton). Deze rijbanenschaarhefbruggen zijn speciaal geschikt voor langere bestelbussen en campers. Wanneer een werkplaatssituatie meer geschikt is voor een tweekoloms hefbrug biedt de ALH5025 (5 ton) uitkomst. Deze past nu ook in een werkplaats met een bouwhoogte tot 4,3 meter. De nieuwe caravan- en aanhangerremmentestbank met assenlift is voorzien van nieuwe software, die voorgeprogrammeerd kan testen. Dit levert grote tijdwinst op bij keuringen. De assenlift is ideaal om tandemassers te testen. De wielen van de tweede as hoeven niet meer  van de caravan of aanhangwagen gehaald te worden.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters