Nieuw bandenmerk Gallant debuteert op Reifen

Op ’s werelds belangrijkste beurs voor de bandenbranche Reifen, die van 24 tot en met 26 mei in Essen gehouden wordt, zal het nieuwe bandenmerk Gallant gelanceerd worden. De Europese importeur van deze band is Gallant Tyres Europe, die gevestigd is in Nederland.

Uitgangspunt tijdens de voorbereidingen voor de introductie van Gallant voor de Europese markt was, dat het een bandenmerk moest worden dat zich onderscheidt door zijn scherpe prijsstelling in combinatie met een prima kwaliteit. Doordat de fabrikant naar eigen zeggen een ‘gerenommeerd Chinees bedrijf’ is, die bij de ontwikkeling van zijn banden voortdurend rekening houdt met de eisen van de Europese markt, is het in alle segmenten een value-for-money band. Goede, comfortabele rijeigenschappen en een prima levensduur moeten aan de basis staan voor een succesvolle lancering in Europa.

De banden zullen leverbaar worden voor zowel personen-, bestel- als bedrijfsauto’s in een groot aantal types en maten. De autoband bijvoorbeeld wordt leverbaar in de types Comfort C1 en Sport S1 in afmetingen van 155/80R13T tot 245/30R20W. De bestelwagenband zal aangeboden worden als Van V1 in de belangrijkste maten in dat segment. Omdat de productie pas onlangs is gestart, zal de leverbaarheid in eerste instantie beperkt zijn, maar in de loop van de tijd steeds verder uitgebreid worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *