Nieuw bandentestcentrum Goodyear Dunlop

Goodyear Dunlop Tires Duitsland heeft vorige week in Meuspath bij de Nürburgring een nieuw bandentestcentrum geopend van 600 vierkante meter groot. De fabrikant gebruikt de locatie niet alleen voor het testen en ontwikkelen van nieuwe banden, maar ook voor scholing.

Het testcentrum is voorzien van een complete werkplaats met onder meer banden (de)montage units en hydraulische liften. Het biedt plaats aan vijftien medewerkers.
De testingenieurs en testrijders van Goodyear Dunlop testen jaarlijks z’n 2.000 banden met iedere een afstand van 100.000 kilometer.

Op een half uur rijden van het nieuwe testcentrum ligt in Wittlich een testcircuit, voorzien van een modern irrigatiesysteem. Hier kan onder droge en natte omstandigheden gereden worden door de testrijders.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *