Nieuw garageconcept voor banden van Fource

Autobandenpartner is het nieuwe garageconcept van onderdelenleverancier Fource. De bedoeling van het concept is dat de klanten van Fource betere diensten op het gebied van banden kunnen leveren.

Het concept komt voort uit de enorme diversiteit die de afgelopen tien jaar in de bandenmarkt is ontstaan. Fource is ervan overtuigd dat de markt behoefte heeft aan ondersteuning om in die steeds complexer wordende bandenmarkt te kunnen opereren.

Alle autobedrijven die zich aansluiten bij Autobandenpartner zijn straks via de website Autobandenpartner.nl eenvoudig te vinden voor hun klanten. “Het is niet weer een bordje aan de gevel. Met dit concept kent de garagist vele voordelen en willen we ook echt de consument naar hem toetrekken voor bandenonderhoud door hier een actieve (online) marketingcampagne op uit te voeren, waar we vooral focussen op veiligheid”, vertelt Johan van der Hoeven, salesdirecteur van Fource.

Ondersteuning

“Er zijn diverse werkplaatsconcepten waarmee een garagist zich compleet als bandenspecialist positioneert, maar een degelijk marketingconcept, waarmee het autobedrijf kan laten zien dat hij specialist is, zonder dat hij zijn identiteit verliest, miste nog.”

De technische ondersteuning bestaat onder andere uit diverse bandentrainingen, verzorgd door Automotive Academy, ondersteuning bij TPMS-onderhoud, balanceren en uitlijnen. De marketing-ondersteuning bestaat onder andere uit POS-materiaal, banden labels, controlelijsten, twee huis-aan-huiskranten per jaar. Hiervoor hoeft het autobedrijf geen extra investering te doen, maar wel zijn doelstelling behalen. Per verkochte band spaart de garagist voor een marketingpot, waaruit hij de marketingondersteuning bekostigt. Hoe meer banden er per monteur verkocht worden, des te hoger de bijdrage is.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3427 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.