Nieuw in Rotterdam: ABC Autoservice Pietersen

De nieuwste vestiging van ABC Autoservice wordt zaterdag 3 september geopend in Rotterdam. ABC Autoservice Pietersen, beter bekend als Pietersen US Carcenter, geeft ter introductie een iPad 2 weg en een gratis Car Check.

Bob Jansen, aftersalesdirecteur: “Bij de Car Check controleren onze monteurs alle veiligheidsaspecten van de auto. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de remmen, het profiel van de banden en de juiste werking van de verlichting. Daarnaast controleren wij de diverse vloeistoffen en vullen deze waar nodig gratis bij.”

Iedereen die de Car Check laat uitvoeren op de openingsdag en zich inschrijft voor de actie maakt kans op een iPad 2 en een sportief arrangement naar keuze. “De winnaar van het sportieve arrangement mag zelf kiezen hoe hij dit invult. Denk bijvoorbeeld aan een golfclinic of een dagje karten”, aldus Jansen.

ABC heeft naast Rotterdam op dit moment vestigingen in Tilburg, Reeuwijk en Schiedam en is een merkonafhankelijke onderhoudsformule van The Alwaysbemobile Company voor personen- en bestelwagens van alle merken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *