Nieuw: MK1 Automotive, onderdelen en olie

Kees Magielsen, voormalig medewerker van JLM Lubricants, is een eigen bedrijf gestart in originele en aftermarket onderdelen en smeermiddelen. MK 1 Automotive is leverancier van MK1 Lubricants, Wepp chemo technische reinigingsmiddelen en onderhoudsmiddelen voor autobedrijven, dealerholdings, fleetowners en industrie.

Het assortiment van MK1 Lubricants bestaat uit motorolie, transmissie-olie, koelvloeistof en antivries voor personenwagens, trucks, motorfietsen, agrarische voertuigen en industrie. Verder voert het bedrijf ook het Duitse merk Wepp, waarmee Magielsen de komende vijf jaar in Noord-Holland zo’n tien procent marktaandeel wil zien te halen.

Opvallend is dat de ondernemer ook racekleding, -helmen en -onderdelen gaat verkopen. Er zijn leveranciers aangetrokken als Bell Racing Helmets, Valter Moto Racing Components en Akrapovic Exhaust Systems.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *