Nieuw online onderdelenplatform

De van oorsprong Franse onderdelenleverancier Mister Auto is nu ook gestart in de Benelux met de online verkoop van auto-onderdelen en -accessoires voor particulieren. Het platform levert uit voor vijftig verschillende automerken in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Polen.

Het Nederlandse kantoor van Mister-auto.nl staat in Amsterdam, van waaruit bestellingen worden aangenomen en verwerkt, ondermeer via Tecdoc. Transportbedrijven als onder meer UPS, Fedex, GLS en DHL zorgen voor de bezorging van de producten.

Mister Auto bestaat sinds 2007 en het hoofdkantoor staat in het Franse Genas (Lyon). Er werken in totaal meer dan honderd mensen en men levert van meer dan honderd verschillende onderdeelmerken 275.000 referenties.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.