Nieuw pand voor Nooteboom

Tyrenet bandengrossier Nooteboom Groothandel opent donderdag 8 september tijdens haar derde businessavond haar nieuwe pand op de Stavorenweg in Gouda. Het magazijn herbergt meer dan 70.000 banden en wielen, met in de winter zelfs zo’n 100.000 stuks.

Maurice Nooteboom, directeur van de Nooteboom Groep: “Onze klanten kunnen tijdens de avond gezellig met ons bijkletsen en ondertussen het pand bekijken. De reacties tot nu toe zijn zeer positief. Veel van hen verbaasden zich over het grote aantal banden dat zich nu al in het pand bevindt. De winter is misschien nog niet begonnen, maar wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor.”

De avond bevat presentaties van Nooteboom en Michelin. Nadien vindt een uitgebreide rondleiding plaats door het pand, waarna een feestelijke borrel volgt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *