Nieuw Rotex-partnerprogramma

Tyrenet heeft voor haar huismerk Rotex een bandenpartnerprogramma ontwikkeld. Als partner krijgt de garagist een speciale inkoopconditie, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een bonussysteem, diverse sel-out acties, ondersteuning van promotiemateriaal en wordt de garagist vermeld als montagepunt.

De Rotex-bandenpartner kan tevens gebruik maken van een Peugeot 107 als leenauto. De garagist kan ook haar bedrijfsnaam op de auto laten vermelden en met de inzet van de auto opbrengsten genereren, waarmee het leasetarief terug verdiend kan worden. Op 7 mei zijn de eerste acht Rotex leenauto’s uitgeleverd.

Het concept is opgezet door Joost Krowinkel, conceptmanager Tyrenet, in samenwerking met Roy van der Voort. Hij is salesmanager bij Leaseplan. De uitvoering van het afleveren van de Rotex-leenauto’s verloopt via Sander van Dijk, manager zakelijke markt van Peugeot-dealer Wassink Opgenoort in Nijmegen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.