Nieuw: Selles Car Company

Ondernemer Eric Selles heeft een nieuw autobedrijf opgericht, dat sinds afgelopen maandag 9 mei geopend is. De officiële opening vindt op een later moment plaats. Het pand van Selles Car Company staat aan de Marsweg 55a in Zwolle.

Selles zal onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel verzorgen en is gespecialiseerd in de verkoop van All Wheel Drives, stationcars en MPV’s. Het nieuwe bedrijf richt zich op auto’s met een ‘beter’ energielabel.

Vorig jaar oktober moest Selles nog het faillissement aanvragen voor dealerbedrijf Eric Selles Cars, waar hij Jeep, Chrysler, Nissan, Dodge en Chevrolet verkocht. De inboedel daarvan kwam onder de veilinghamer terecht bij Fleetselect. Sinds december 2010 is hij met het opstarten van zijn nieuwe bedrijf bezig geweest.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *