Nieuwe auto’s op Auto Trader

Auto Trader heeft een kanaal gelanceerd op haar website voor nieuwe auto’s. Dit deed de occasionwebsite op het Bovag Dealercongres in het Louwman Museum in Den Haag. Met de uitbreiding naast het occasionaanbod geeft Auto Trader meer invulling aan de vorig jaar ingeslagen koers tot fullservice online automotiveportaal.

Auto Trader-directeur Jan Wouter Kleinjan hierover: “Vanuit ons dealerkanaal werd ons steeds vaker gevraagd naar de mogelijkheid om ook nieuwe auto’s te presenteren. Omdat we ook onze bezoekers zo breed mogelijk willen informeren en om onze strategie te vervolgen, is besloten gehoor te geven aan deze vraag.”

Auto Trader is gestart in 1999 en biedt kopers de keuze uit meer dan 220.000 nieuwe en gebruikte auto’s, motoren, klassiekers en bedrijfswagens.

 

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.