Nieuwe bougies voor aftermarket

NGK Spark Plug Europe levert twee nieuwe bougies aan onderdelenleveranciers en garagebedrijven. De ZKBR7A-HTU wordt toegepast op veel BMW-modellen vanaf 2006 en de LKR7B-9 is er voor de tweede generatie Smart fortwo, die vier jaar geleden op de markt gekomen is.

De LKR7B-9 van NGK kan gemonteerd worden in de driecilindermotoren van de Smart fortwo (1,0 liter, 45 en 52 kW), Smart fortwo Turbo (1,0 liter, 62 kW) en Smart fortwo Brabus (1,0 liter, 72 kW). Deze bougie is voorzien van een 26,5 milimeter lang schroefdraadgedeelte met een diameter van twaalf milimeter. Dat maakt het mogelijk de koelkanalen in het motorblok groter uit te voeren. Verder zorgt de zestien milimeter zeskantmoer voor een gemakkelijke montage, ondanks de beperkte ruimte in het motorcompartiment.

De ZKBR7A-HTU is een semi-vlakke bougie met drie massa-elektroden en een veertien milimeter twaalfkantmoer voor de direct ingespoten vier- en zescilinders N43 en N53 van BMW.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.