Nieuwe branchemanager Bovag Autodealers

Geert Brummelhuis (38) treedt op 1 juli aan als branchemanager Bovag Autodealers. Zijn voorganger, Erik Groen, nam begin dit jaar ontslag als branchemanager toen zijn jaarcontract afliep.

Brummelhuis is volgens Bovag een belangenbehartiger met de nodige kilometers op de teller. Zo was hij adviseur voor brancheorganisaties bij Het Branche Bureau en was hij belangenbehartiger bij diverse organisaties en bedrijven, waaronder de laatste jaren bij Coca-Cola waar hij ook in het Nederlandse MT zat.

Gespecialiseerd in public affairs (lobby) en public relations (communicatie) heeft Brummelhuis bovendien veel ervaring met duurzaamheid, transities, proces- en projectmanagement en met verschillende sectoren zoals energie, afval, levensmiddelen en verpakkingen.

Stuk voor stuk specialisaties die hem goed van pas komen in zijn nieuwe rol als belangenbehartiger voor merkdealers. Een sector immers, die voor een belangrijke transitie staat, waar de nodige issues spelen en waar tal van projecten worden gestart om die transitie naar nieuwe businessmodellen en naar nieuwe samenwerkingsverbanden mogelijk te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.