Nieuwe dealermanager Marktplaats Auto’s

Jeroen Kamer is de nieuwe accountmanager automotive van Marktplaats Auto’s. Kamer gaat in deze nieuwe functie de grote(re) dealers helpen met het effectiever werven van klanten. Bovendien biedt hij hen ondersteuning bij het inzetten van internet in het algemeen en voor Marktplaats Auto’s in het bijzonder.

De nieuwe dealermanager rapporteert aan Remco Armee, hoofd automotive bij Marktplaats. Jeroen Kamer was eerder werkzaam als accountmanager en adviseur bij Autodata Nederland en als verkoper gebruikte auto’s bij Sanato Autogroep.

“Veel dealers worstelen met de vraag hoe ze hun vindbaarheid op internet kunnen vergroten. Ik ga ze helpen bij het vinden van de juiste leads, hoe deze te herkennen en maximaal te benutten”, aldus Kamer.

Marktplaats Auto’s werd vorige week donderdag nog uitgeroepen tot Populairste Website van het Jaar 2011 in de categorie Automotive.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.