Nieuwe deelnemers CarXpert

GroupAuto Nederland breidt per 1 april haar CarXpert netwerk verder uit met wederom twee nieuwe deelnemers. Grossierlid Delftechniek heeft Beijert-Dijkstra in Appelscha aangesteld en Autotechnica heeft Van der Bilt Autogas in Amsterdam uitgenodigd.

Henk Dijkstra eigenaar CarXpert Beijert-Dijkstra: “CarXpert biedt eigenlijk alle service waar je als een universeel autobedrijf mee te maken hebt. Er wordt van alles aangeboden op gebied van techniek, facilitair en marketing en je kan zelf bepalen waar je gebruik van wilt maken. Met daarnaast de goede verstandhouding met onze grossier Delftechniek maakt het plaatje compleet om deelnemer te worden van CarXpert. Wij zijn overtuigd dat deze stap ons een nog mooiere toekomst gaat brengen.”

Michel van der Bilt eigenaar van CarXpert Van der Bilt Autogas: ”Omdat wij naast de inbouw en het onderhoud van LPG en CNG systemen, universele reparaties en regulier onderhoud steeds vaker uitvoeren, willen wij ons graag profileren als allround autobedrijf. Dit waren wij vroeger ook totdat wij ons specialiseerden in autogas. Maar onze klanten vragen ons om totaalonderhoud. Als bedrijf zijn wij er klaar voor om alle werkzaamheden uit te voeren, maar ook voor de toekomst willen wij er klaar voor zijn. Mede daarom hebben wij ons aangesloten bij CarXpert. Continue training van onze medewerkers, op technisch- maar ook op commercieel gebied, is dan ook een vereiste.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *