Nieuwe equipmentspeler trucksegment

Fuchs Workshop Equipment is een nieuwe speler op de markt van garageapparatuur en is per 1 april exclusief importeur van de Fuchs producten voor de truck- en buswereld. De Fuchs productlijnen bestaan uit stempelhefbruggen, hydraulische wielgreepliften, put- of kuilkrikken en versnellingsbak-heffers voor vrachtauto’s en ander zwaar rollend materieel.

Circa zeventig procent van de in Nederland in gebruik zijnde stempelhefbruggen voor trucks zijn van het fabricaat Fuchs, stelt de nieuw aangestelde vertegenwoordiging. De producten worden vervaardigd volgens de NEN 1493 norm, zijn TUV gecertificeerd en voldoen hiermee volledig aan de huidige Europese normen.

De Fuchs producten worden al meer dan 35 jaar met veel succes op de Nederlandse markt gevoerd. Het voltallige Nederlandse team van Fuchs Workshop Equipment bestaat uit medewerkers met een rijke ervaring in de verkoop van en service aan Fuchs producten. Ook voor inrichtingsadvies en professionele bouwbegeleiding voor een rendabele werkplaats behoort tot het dienstenpakket.

De nieuwe equipmentspeler presenteert zichzelf aan de markt tijdens de aanstaande vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg, die van 18 tot 20 maart duurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.