Nieuwe huisstijl en logo Bovemij

Bovemij komt met een nieuwe huisstijl en logo, als uitvloeisel van de wens om zich duidelijker te profileren bij de buitenwacht.

De onderneming staat vooral bekend als bedrijfsverzekeraar, maar door acquisities zijn de afgelopen tien jaar verschillende labels in de markt ontstaan (zoals rechtshulp, consumentenverzekeringen voor klanten van klanten, werknemersverzekeringen en financieringen). Bij de buitenwacht creëerde dat verwarring. Renate Leander, Lid van de Raad van Bestuur: “We treden voortaan onder één naam naar buiten: Bovemij.” De namen van de verschillende onderdelen en labels Dekavas en Care4Lease vervallen daarmee; de naam van fietsverzekeraar Enra (honderd procent dochter) blijft gehandhaafd.

De nieuwe huisstijl moet meer eenduidigheid bieden en bovendien frisser, warmer en persoonlijker overkomen. Kernwaarden bij de ontwikkeling waren ‘kennis van zaken’, ‘heldere oplossingen’ en ‘persoonlijke aanpak’. Ook is een nieuwe, anderhalve minuut durende bedrijfsfilm gemaakt. De collectieve hoofdrol is weggelegd voor 25 medewerkers, die in korte beeldfragmenten het ‘nieuwe Bovemij’ verbeelden. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.