Nieuwe Jeep’s voor Maxxis Scan Covery Trial

Jeep Nederland zal tijdens de Maxxis Scan Covery Trial 2012 (MSCT) een actieve rol spelen als exclusieve autopartner en officieel sponsor. Zo levert Jeep naast de drie organisatie auto’s ook de twee media auto’s, waaronder een speciale Scan Covery Trial Wrangler voor Tom Coronel en Sander Janson.

“Het is prachtig dat we Jeep Nederland in de partnerfamilie van de Maxxis Scan Covery Trial hebben, dat als sponsor is zeer waardevol is voor de tocht”, aldus Wilfried Giesen, organisator van de MSCT.

Het Maxxis-team, met startnummer 61 en bestaande uit Jos Lugthart en Rein Maas, zal de zware wintertocht gaan rijden met een oranje Kia Sportage. Kia-dealer Van Kleef in Dordrecht levert de auto, die maandag 2 januari wordt overgedragen aan het team.

Maak hier kans op mooie prijzen in de MSCT-prijsvraag >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.