Nieuwe productlijn en website Unimotive

Unimotive Wielservicematerialen heeft haar website vernieuwd en presenteert op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg de nieuwe productlijn Premium Fasteners. Deze lijn bevat meer dan 1.100 referenties bevestigingsmaterialen, gericht op de automotive aftermarkt.

Gijs Jespers van Unimotive/Sinatec Europe: “We hebben gekeken naar de behoefte in de markt en de algemene trend van de bestaande lijnen doorgezet in deze nieuwe productlijn. Premium Fasteners heeft een eenvoudig opgebouwde artikelnummering, verpakkingseenheden gebaseerd op basis van courantie en overzichtelijke documentatie.”

Volgens eigen zeggen is Unimotive een van de weinige, of misschien wel de eerste, die de bevestigingsmaterialen beschikbaar stelt in kleinverpakkingen. “De garagist is dan niet verplicht om grote aantallen aan te schaffen. Daarnaast leveren wij onze goederen exclusief aan de grossier, wat uniek is met deze productgroepen”, aldus Jespers.

Unimotive Wielservicematerialen is onderdeel van Sinatec Europe. De moedermaatschappij is de exclusieve distributeur van de merken Sinatec Automotive Components & Unimotive met productgroepen als Sinatec Flat Blades, Sinatec Automotive Clips en Sinatec Zekeringen & Kabelschoenen. Sinatec verzorgt ook de gehele voorraadinrichting bij de grossier.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.