Nieuwe website AAS

Allround Automotive Solutions (AAS) heeft een vernieuwde website. De site vormt de ruggengraat van het communicatieplatform dat AAS momenteel ontwikkelt. Via dat platform worden relaties beter geïnformeerd en is het ook gemakkelijker voor hen om in contact te komen met AAS.

Geïnteresseerden worden via blogs, foto’s, nieuwsberichten en de nieuwe online nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Ook de koppeling met Facebook, Twitter en LinkedIn geeft nieuwe mogelijkheden om AAS te volgen en om direct feedback te geven of vragen te stellen. Daarnaast presenteren ook alle bij de coöperatie aangesloten schadeherstelbedrijven zich op een eigen pagina.

“Mooier, gebruiksvriendelijker en overzichtelijker”, noemt AAS-directeur Nicole Spenkelink de nieuwe website. “Hiermee willen we een nieuwe richting inslaan op het gebied van online marketing. Natuurlijk willen we zo transparant mogelijk zijn over onze coöperatie, onze ondernemende leden en onze klantgerichte manier van werken. Maar de opzet van deze site is vooral gericht op klanten en toekomstige klanten. Voor hen moet de site een logische aanvulling zijn op onze andere vormen van contact. Daarom heeft bij de ontwikkeling van de site de customer journey voorop gestaan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *