Nieuwe website Valvoline

Smeermiddelenfabrikant Valvoline heeft een nieuwe website ontwikkeld voor zijn klanten en dealers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Op Valvolineeurope.com kunnen de bezoekers technische en productinformatie vinden over hoogwaardige smeermiddelen, chemicaliën en autoverzorgingsproducten.

“Het belangrijkste uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze nieuwe site voor de EMEA-regio was het creëren van een sterkere klantervaring voor het merk Valvoline op het internet”, vertelt Frank Rouwens, directeur marketing en bedrijfsontwikkeling bij Valvoline.

Valvoline, een merk van Ashland Inc., is het oudste merk voor motorolie ter wereld. In Europa worden smeermiddelen en chemicaliën van het merk Valvoline, Eagle One autoverzorgingsproducten en Tectyl corrosiewerende producten op de markt gebracht. In Nederland wordt de distributie verzorgd door Van Heck via de grossier.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.