Nieuwe Wurth verzorgingsproducten

Würth Nederland brengt een siliconenvrije sproeiglans en lederverzorging op de markt voor personen- en bedrijfswagens. Daarnaast brengt het bedrijf een nieuwe lakpolish.

De sproeiglans kan na elke wasbeurt worden opgebracht om nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens een extra glanslaag te geven.
De lakpolish met siliconen is bedoeld voor het verwijderen van insecten, boomhars, teer en overige vervuiling van zowel nieuwe als doffe lakken. Deze polish biedt tevens bescherming tegen weersinvloeden. Kunststof en rubber wordt door deze lakpolish niet aangetast.
Het multifunctionele, siliconenvrije lederverzorgingsmiddel is te gebruiken voor het reinigen en langdurig verzorgen van lederen bekleding. Kenmerkend is dat met dit product het leer niet alleen gereinigd wordt, maar dat ook de oppervlaktekwaliteit van het leer bewaart blijft.
Würth brengt ook de beugelbril Wega op de markt. Deze veiligheidsbril bestaat uit zowel vaste als flexibele onderdelen en de pootjes kunnen verlengd worden en in hoogte te verstellen.

Würth breidt haar leveringsprogramma uit in de loop van 2011 onder eigen merk met hefbruggen, remmentestbanken en uitlijnapparatuur. Sinds 1 januari is de aftersales al van de verkoop gescheiden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *