Nieuweautokopen.nl naar Marktplaats

Marktplaats, naar eigen zeggen de meest bezochte autosite van Nederland, neemt Nieuweautokopen.nl over. Hiermee opent Marktplaats zijn deuren voor de verkoop van nieuwe auto’s. Beide merken blijven naast elkaar bestaan, maakten beide partijen maandag bekend zonder de financiële details te vermelden.

Directeur Olivier van Duijn van Marktplaats signaleert een ‘duidelijk zichtbare en voorspelbare verschuiving naar online, als het gaat om het kopen en verkopen van nieuwe auto’s’. “Het is logisch om het aanbod voor de consument verder te verbreden van gebruikt naar nieuw.”

Paul de Vries, oprichter van Nieuweautokopen.nl, vond in Koops Furness eerder een investeerder voor zijn online platform maar werd vervolgens geconfronteerd met het failliet ervan. “De combinatie met Ebay/Marktplaats gaf vanaf het eerste moment direct aan, dat ik kon samenwerken met de grootste website van Nederland, de grootste autowebsite van Nederland met al haar mogelijkheden, dat het voor mij vanaf dag 1 duidelijk was, dat Ebay mijn partner zou worden! En nu een aantal maanden verder, kan ik na 9 jaar innoveren, grinden, hard werken, en vechten tegen alle vooroordelen eindelijk echt aan het werk om van Nieuweautokopen.nl en Marktplaats Auto de meest innovatieve, creatiefste, dominantste en vooral de beste autowebsites van Nederland te laten zijn en te blijven. De eerste 9 jaar waren slechts een opwarmertje, nu gaat het echte werk beginnen!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.