Nissan-dealer ontvangt Global Award

Nissan-dealer Aben en van de Schelde, met vestigingen in Emmeloord en Zwolle, is een van de beste Nissan-dealers van Europa. De dealer is in Parijs door Carlos Ghosn, de hoogste man van Nissan, onderscheiden met de Global Award. De onderscheiding is bestemd voor dealers die zich buitengewoon inspannen voor de groei van het merk en voor service aan Nissan-rijders.

Autobedrijf Aben en van de Schelde heeft de speciale onderscheiding gekregen voor de goede prestaties op alle fronten. De Nissan Global Award is er voor dealers die niet alleen succesvol verkopen, maar ook een hoge waardering krijgen van hun klanten. Ze moeten ook op het gebied van onderhoud en service bovengemiddeld presteren en openstaan voor vernieuwing. Dat geldt zonder meer voor dealer Aben en van de Schelde. ‘Zeker speelt mee dat wij in onze nieuwe vestiging in Zwolle als een van de eerste het nieuwe retailconcept van Nissan hebben uitgerold’, aldus Aben.

‘Heel bijzonder en een geweldige eer’, reageert Arne Aben, die samen met Johan van de Schelde leiding geeft aan het dealerbedrijf. ‘We zijn “best of the best”, zoals blijkt uit de slogan bij de Nissan Global Award. Dat geeft ons hele team een gevoel van trots, te meer omdat we een bedrijf zijn met een Nissan-hart. De onderscheiding is zonder meer te danken aan de inzet van het hele team.’

Arne Aben en Jeroen van de Schelde hebben hun liefde voor Nissan niet van een vreemde. Hun vaders startten Autobedrijf Aben en van de Schelde in 1980 in Emmeloord. ‘Wij hebben het Nissan-gevoel met de paplepel ingegoten gekregen.’ Voor Jeroen en Arne was het een logische keuze om het autovak in te stappen. Inmiddels zijn ze de tweede generatie binnen Autobedrijf Aben en van de Schelde. Arne houdt zich bezig met de verkoop en Jeroen is verantwoordelijk voor alles op het gebied van onderhoud, reparatie, garantie en schade.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.