Nissan Global Award voor Herwers Hengelo

Herwers Nissan Hengelo is onderscheiden met de Nissan Global Award 2012. Het automerk kent deze onderscheiding toe aan de best presterende Nissan-dealer. Oprichter Jos Herwers ontving de award persoonlijk uit handen van Carlos Ghosn, de hoogste man van Nissan.

Herwers: “Nissan heeft deze onderscheiding onlangs ingesteld en wij zijn de eerste Nederlandse dealer die hem heeft gekregen. Om onze klanten optimaal te bedienen, hebben we de Herwers Kwaliteit Standaard ontwikkeld, waarmee we allemaal werken. Verder gaat het om de bereidheid nieuwe dingen te leren en uit te zoeken.”

Herwers is al veertig jaar dealer van Nissan, de groep telt drie dealerbedrijven en is tevens High Performance Center, waar de exclusieve GT-R verkocht wordt. Ook voerde Herwers als een van de eerste Nissan-dealers de elektrische Nissan Leaf in het productgamma.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *