Nissan tekent met Elektrisch Vervoer Centrum

De officiële opening van het Elektrisch Vervoer Centrum staat gepland op 31 augustus. Afgelopen vrijdag was er al een sneak preview waar Nissan als eerste automerk een overeenkomst tekende met het EV-centrum. Nissan stelt een aantal Leafs ter beschikking voor de vloot van testauto’s.

Aad van Dijk van Nissan Nederland: “Het is fantastisch om als eerste fabrikant een partnership aan te kunnen gaan met Het nieuwe Rijden I Elektrisch Vervoer centrum.”

Het Elektrisch Vervoer Centrum is een belevingscentrum waar bedrijven en consumenten alle soorten en merken elektrische en schone auto’s en scooters zelf kunnen testen. Daarmee kunnen zij ervaren hoe het is om elektrisch en duurzaam te rijden. Daarnaast is in dit onafhankelijke centrum alle mogelijke informatie verkrijgbaar over elektrisch vervoer en het optimaal gebruik van (duurzame) voertuigen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *