Nokian Rotiiva AT voor de zomer

De nieuwe Nokian Rotiiva All-Terrain (AT) behoort tot de zomerbanden voor SUV’s. Deze nieuwe band is een aanvulling aan het assortiment SUV en 4×4 banden van Nokian en is beschikbaar in de maten 235/75 R15 tot 275/55 R 20.

De nieuwe zomerband van Nokian Rotiiva heeft uitstekende rijeigenschappen op asfalt en onverharde wegen, maar ook in off-road omstandigheden. Het agressieve loopvlakpatroon van dit nieuwe product, en met name de wijde gepolijste groeven, maximaliseren de grip en controle op het wegdek tijdens zomerse weeromstandigheden. Het profiel heeft een zelfreinigend vermogen en uitstekende rijstabiliteit. De constructie in combinatie met de rubbersamenstelling biedt een unieke weerstand tegen beschadiging, ook voor zwaardere voertuigen en in alle omstandigheden.

Nokian zette een jaar geleden nog een nieuw wereldrecord van de snelste auto op ijs. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.