Nokian Tyres sponsor Navigate North

Navigate North is een trip van zeven dagen, waarin 7.000 kilometer wordt afgelegd in meer dan zes landen rond de Noordkaap. Nokian Tyres is vanaf 2015 officieel partner van Navigate North.

Het evenement sluit aan op de visie en producten van Nokian Tyres. “Nokian banden zijn de beste banden om zo’n afstand in extreem winterse omstandigheden af te leggen.’’ aldus sales manager Benelux, Zvonko Tkauz. Alle deelnemers van Nokian Navigate North rijden dan ook op Nokian banden.

“Navigate North is een unieke combinatie van fun en presteren voor goede doelen. De trip is voor iedereen een ‘once-in-a-lifetime-experience’ waarin afzien wordt gecombineerd met ontspanning, een challenge met teamspirit als uitgangspunt, genieten van het mooie landschap en ‘gummen’ met je auto.’’ aldus organisator Karin van’t Wout.

De deelnemers krijgen te maken met sneeuw, kou, fun, teamgevoel, het Noorderlicht, elanden, afzien, snowscooteren, navigeren, wedstrijd, Noordkaap, kerstman, uitdaging en opdrachten. Dit maakt Nokian Navigate North een unieke ervaring en zorgt voor het ultieme Scandinavische gevoel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *