Nominatie voor Gwen Jansen

De 38-jarige Gwen Jansen is genomineerd voor de titel Onderneemster van het Jaar 2011, georganiseerd door Porsche. Jansen is één van de drijvende krachten achter Automotive Insiders en het Pr-bureau Jansen Jager. De verkiezingsfinale is op 28 mei.

Gwen Jansen: “Ik mik op de publieksprijs. De onderneemster die van het publiek de meeste stemmen krijgt op Porsche-en-ondernemen.nl mag de publieksprijs in haar zak steken. Uiteraard hoop ik nu ook daadwerkelijk de titel te pakken te krijgen, maar gezien de vele krachtige overige onderneemsters weet ik dat nog absoluut niet zo zeker.”

De prijs is in het leven geroepen voor vrouwen die vanuit het niets een financieel gezonde en succesvolle onderneming hebben opgebouwd. De jury zal alle kandidaten beoordelen op presentatie, onderscheidendheid, resultaatgerichtheid, succesvol zijn, creativiteit, helderheid en enthousiasme.

Andere genomineerden zijn: Marlies Dekkers, Olcay Gulsen, Anky van Grunsven en Anne-Marie Rakhorst.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.