Nooteboom in RvC Profile International

De Raad van Commissarissen van Profile International heeft per 15 juni jl. een nieuw lid: Maurice Nooteboom. Hij volgt Arian Nout op, die na zes jaar afscheid neemt als lid van de RvC.

De vijfkoppige RvC van Profile International bestaat verder uit Stefan Jansen (voorzitter), Lex Beins, Robert Sinke en Profile ondernemer Marcel Willems.

Maurice Nooteboom is 37 jaar en mede-eigenaar van zes vestigingen Profile Nooteboom. Met zijn ervaring binnen de Profile-franchiseformule kan hij de Profile-organisatie naar een hoger niveau tillen. Stefan Jansen: “Wij bedanken Arian Nout voor zijn grote bijdrage aan Profile International en zijn blij met de komst van Maurice in de RvC.”

Profile International is de formulehouder van het franchiseconcept Profile Car & Tyreservice. De formule telt in totaal 215 vestigingen in Nederland en België en bestaat uit zelfstandige ondernemers met meer dan tweeduizend medewerkers.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.