NTN-SNR lanceert lijn hulpaandrijfriemen

NTN-SNR lanceert een gamma met hulpaandrijfriemen als aanvulling op de reeds bestaande lijn voor de hulpaandrijving: spanrollen, kits, krukaspoelies en dynamo vrijlooprollen.

De toename van accessoires en de steeds meer geavanceerde voertuigen, zorgen ervoor dat een enkele riem verschillende systemen kan aandrijven. Het hulpaandrijfsysteem is dus een essentieel onderdeel geworden. Wanneer de hulpaandrijfriem defectis, blokkeren ook de andere componenten; van de alternator en airconditioning tot de stuurbekrachtiging.

Het nieuwe productgamma zal bestaan uit 370 referenties, die strikt de normen en eisen van OE respecteren. Het doel van NTN-SNR is om tegen eind 2013 het gamma uit te breiden tot 800 referenties om op deze manier een marktdekking van 95% te bereiken.

NTN-SNR biedt hiermee een logische aanvulling op het reeds bestaande gamma voor de hulpaandrijving. Met de garantie op originele kwaliteit, kunnen professionals uit de aftermarket nu alle elementen van eenzelfde gamma inkopen bij één en dezelfde fabrikant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.