NTN SNR vult aan met Airtex

NTN SNR heeft al een gamma van 500 distributiekits, maar vult deze nu nog eens aan met 22 nieuwe distributiekits met waterpomp. Het bedrijf zegt dit te doen om tegemoet te komen aan de marktbehoefte.

“Om een steeds completer gamma te kunnen aanbieden heeft NTN SNR het merk Airtex gekozen. Deze waterpompfabrikant produceert voor de grootste autofabrikanten. De waterpompkits bestaan uit één of meerdere spanrollen, een riem en een aparte doos met de Airtex-waterpomp”, aldus Anne Jannez van NTN SNR.
De 22 kits bevatten zeventien verschillende pompreferenties, hoofdzakelijk bestemd voor Franse voertuigen van PSA en Renault. Daarbij is er ook één Volkswagen-referentie.

Overigens liet NTN SNR half januari weten een grotere rol te willen gaan spelen op de Nederlandse aftermarket. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.