Occasionvraagprijzen dalen weer

De vraagprijzen van occasions zijn in mei licht gedaald tot 76,33 procentpunten. Dat is 0,23 minder dan in april 2011 en 0,95 ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De vraagprijzen naar occasions van negen jaar of ouder zijn gedaald met 1,10 procentpunt, van vijf tot negen jaar oud met 0,24 en auto’s tot vijf jaar oud daalden maar 0,06 procentpunt.

Van de negentien regio’s zijn er in mei maar twee gestegen, is er één stabiel gebleven en zestien zijn er gedaald. In vergelijking; januari telde maar liefst dertien stijgers. De regio Zeeland stijgt het snelst in mei met 0,22 en de regio Oost-Nederland volgt met 0,11 procentpunt. De drie grootste dalingen zijn te zien bij de regio Noord-Holland (-1,63), Zuid-Limburg (-1,13) en de regio Haarlem (-0,99).

Download hier het AOX grafiekenrapport van mei 2011 >>
Download hier de AOX occasionindex 2005 – 2011 >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *