Offertesite Deukweg.nl aangepast

Deukweg.nl heeft zijn offertesite voor schadeherstelreparaties op een aantal punten aangepast, met als doel de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Dat laat eigenaar Tom Roetgering weten.

Zo is het dashboard gewijzigd, om sneller en eenvoudiger offertes te kunnen uitbrengen. Schadeherstelbedrijven hoeven nog maar één reparatieprijs in te vullen. Ook is de offertepagina nu volledig responsive: uitbrengen van de offerte kan voortaan met elk apparaat (laptop, desktop, mobiel en tablet).

Verder kunnen schadeherstellers vanaf nu gebruik maken van een ‘eigen template’ voor het uitbrengen van een offerte, zodat ze niet steeds een nieuwe offerte hoeven te schrijven. De ‘template’ omvat een standaardtekst die kan worden aangepast. Daarnaast kunnen apart extra kosten op de offertepagina worden ingevoerd voor een extra dienst, zoals haal- en brengservice of een leenauto. Ten slotte bevat de vernieuwde offertepagina een kalender, om drie data te kunnen voorleggen aan de klant.

Deukweg.nl werd in 2013 opgericht door Tom Roetgering, met als oogmerk autobezitters met schade online te koppelen aan schadeherstellers. Volgens Roetgering heeft het platform inmiddels ruim tienduizend gebruikers voorzien van gemiddeld vier offertes per schadegeval.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.