Officieel Porsche-centrum in Twente

Het servicecentrum voor Porsche in het Twentse Enter is sinds 1 december ook officieel dealer geworden. Ondernemer Edwin Lammertink verzorgde al het onderhoud en service volgens de officiële richtlijnen en met originele onderdelen, maar klanten kunnen er nu ook terecht voor nieuwe Porsche-modellen.

De toevoeging van Porsche Centrum Twente aan het landelijke netwerk van Porsche Centra is een belangrijke pijler onder de groeistrategie van het merk in ons land. Ray Uiterwaal, directeur van Pon Porsche Import in Nederland: “Het merk Porsche groeit in alle opzichten. De uitbreiding van ons netwerk met Porsche Centrum Twente vormt daarbij een belangrijke stap. Van daaruit kunnen we onze klanten in een groot gebied perfect bedienen, niet alleen als het gaat om verkoop, maar ook op het gebied van onderhoud en reparatie. Ook op dat vlak heeft Porsche Centrum Twente een zeer goede naam.”

Edwin Lammertink: “Het is geweldig dat onze jarenlange inzet nu wordt beloond met deze nieuwe status. Ik ben trots op onze medewerkers die volledig klaar zijn voor deze nieuwe spannende fase.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.