Oldtimers Hotel: stallen, sleutelen en spuiten

Liefhebbers van klassieke auto’s die op zoek zijn naar stalling- of sleutelruimte kunnen vanaf nu terecht in het Oldtimers Hotel. Het bedrijf van Ed Rees en Mike van Rossum aan de Eigendomweg in Soest brengt hobbyisten bij elkaar.

De naam Oldtimers Hotel is niet zomaar gekozen. “Alles gebeurt er in de stijl van een hotel. Er is een receptie, een menukaart met huurprijzen en verder zijn alle faciliteiten, waarover de oldtimerliefhebber wil beschikken, aanwezig. De stalling met vloerverwarming biedt plaats aan vijftig oldtimers. Hobbyisten kunnen elkaar tips geven of ondersteunen, of het nu om onderhoud, auto-elektriciteit, lassen, bekleden of spuiten gaat”, aldus de eigenaren.

Het Oldtimers Hotel heeft een oppervlakte van 1.650 vierkante meter. Voor het verplaatsen van de oldtimers is een autolift beschikbaar. De eerste etage is ingericht als autostalling, de andere lagen worden ingenomen door de receptie, vergaderruimte, sleutelplekken en de spuiterij. De faciliteiten zijn uitsluitend bedoeld voor eigenaren van old- en youngtimers (auto’s/motorfietsen van twintig jaar of ouder). Zij huren hun sleutelplek, een gereedschapswagen, een hefbrug of lasapparatuur tegen vaste tarieven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *