Olie in de aderen

Van een speler op regionaal niveau groeide familiebedrijf Eurol in veertig jaar tijd uit tot een internationaal actieve specialist in smeermiddelen. In Aftersales Magazine blikken we terug en kijken we vooruit met vader Johan (73) en zoon Martijn (43) Pfeiffer.

Toen zijn vader destijds begon, was Martijn Pfeiffer drie jaar oud. Anno 2017 staat de tweede generatie aan het roer en focust senior op het nieuwbouwproject in Almelo. Ongewijzigd in al die jaren bleef de groeistrategie: brede spreiding over landen en markten. “Daardoor zijn we ook in de crisisjaren blijven groeien”, aldus Martijn Pfeiffer.

Op de vaderlandse aftermarkt levert Eurol zijn smeermiddelen onder meer via Groupauto. De concentratie in grossiersland in de afgelopen jaren verontrust Martijn Pfeiffer niet. “Er blijft altijd ruimte om langs andere wegen te groeien. Een markt kan fixed lijken, maar er over vijf jaar toch heel anders uitzien.”

Het volledige dubbelportret van vader en zoon Pfeiffer vindt u in de nieuwste editie van Aftersales Magazine, die dinsdag 21 februari is verschenen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *