Omzet Berner stijgt tot boven 1 miljard euro

De Berner Group heeft het boekjaar 2018/2019 afgesloten met een omzetrecord van ruim een miljard euro.

Gecorrigeerd voor consolidatieeffecten verdubbelde de omzetgroei op jaarbasis tot 4,8 procent (verleden jaar 2,4 procent). Dat is het hoogste niveau in zeven jaar. De vijf Europese Berner regio’s droegen allemaal positief bij aan de totale groei van de groep. De directe verkoop en e-commerce activiteiten droegen onevenredig veel bij aan de groei. Het aantal buitendienst medewerkers steeg tot meer dan 5300 medewerkers in totaal. Het omzetpercentage via e-commerce steeg met zo’n 13 procent.

Doelstellingen

“Het merk Berner overtrof niet alleen de cijfers van het voorgaande jaar, maar ook de budgetdoelstellingen. Naast de toename van het aantal verkoopmedewerkers en de stijging van de verkoopproductiviteit, zie ik het feit dat we bekende grote klanten hebben gewonnen en een groeiend aantal innovatieve diensten en producten exclusief aanbieden als voornaamste reden”, aldus coo Carsten Rumpf, verantwoordelijk voor de multichannel verkoop.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *