Onbemand is onbemind: wasstraat en beleving

Met twee open dagen (4 en 5 november aanstaande) heropent ondernemer Jac Haagen officieel zijn tankstation in Baarle-Nassau. Opmerkelijk: hij bouwde de voorheen onbemande brandstofpomp om tot een full service tankstation annex carwash. In de nieuwe editie van Aftersales Magazine, verschenen op 20 oktober, doet Haagen zijn verhaal.

Haagen wil zijn klanten trekken door meer in te zetten op beleving, onder meer met de nieuwe wasstraat. Ook zorgde hij voor een Starbucks, gratis wifi, ruimte voor afspraken (zakelijk en privé) en belegde broodjes. Christ leverde de rollover, inclusief hogedruk voorwassen, neon ledlampen en wielwasapparatuur die lerend het wiel rondgaat.

Belemmering

Het tankstation, ooit het domein van een Fiat-garage, bevindt zich op Nederlands grondgebied. Het rekent dus Nederlandse prijzen voor brandstof. Toch is dat geen belemmering om er te gaan tanken. “Ik zit al sinds 1991 in Baarle. De prijzen gaan altijd op en neer. Diesel is nu in Nederland alweer goedkoper dan in België. Sigaretten ook.”

Lees hier het volledige artikel 

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters