Ook Automechanika Istanbul uitgesteld om corona-virus

De uitbraak van het coronavirus in Europa heeft geleid tot een nieuwe afgelasting. De organisatie van de Automechanika in Istanbul laat weten dat de beurs, die gepland stond van 2 tot 5 april, wordt uitgesteld.

Als nieuwe data voor de beurs wordt genoemd de periode van 25 tot 28 juni. Eerder besloot de organisatie van de Belgische vakbeurs Autotechnica ook al in verband met de coronacrisis de beurs te verplaatsen, naar begin oktober.

Record

In 2019 verwelkomde de belangrijkste Turkse beurs voor de aftermarket nog bijna 50.000 bezoekers uit 130 landen. Bijna 1400 exposanten uit 37 landen gaven acte de présence. Dat was al een record en de editie van 2020 leek dat record te gaan verbreken, maar dat zal nu op een later tijdstip moeten gebeuren.

Corona

Hoewel het coronavirus Turkije nog niet lijkt te hebben bereikt, vindt de organisatie het niet verantwoord de volksgezondheid in gevaar te brengen door mensen van over de hele wereld naar Turkije te laten komen. Dat is nog afgezien van de moeilijkheden die men vanuit verschillende landen zal ondervinden om Turkije binnen te komen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3416 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.