Ook parkeergarages ParkingYou in Parkmobile

De parkeerapp Parkmobile gaat ook de tien parkeergarages van ParkingYou opnemen. ParkingYou heeft parkeergarages in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. De samenwerking gaat nog voor de zomer live.

Met de app van Parkmobile is het mogelijk om een parkeerplaats te vinden, te reserveren en te betalen. Dit voorkomt het nutteloos rondrijden in binnensteden, op zoek naar een parkeerplaats.

Leefbaarheid

Marc de Vries (foto links) van de Park Now Group, waar Parkmobile een onderdeel van is, is blij met de samenwerking: “Met de komst van zogenaamde mobility hubs aan de randen van steden en het ontsluiten van het potentieel van parkeergarages wordt de leefbaarheid in steden vergroot. Het is ontzettend gaaf om hier samen met ParkingYou aan bij te dragen. Onze app werkt nu in zo’n driehonderd parkeergarages waarmee we automobilisten naar een gewenste parkeergarage leiden; dit draagt bij aan comfortabele mobiliteitsoplossingen.”

Raymond Derijck (foto rechts), directeur van ParkingYou, zegt over de samenwerking: “Wij zijn een jonge en snel groeiende organisatie uit Eindhoven, gespecialiseerd in het beheren en exploiteren van parkeerlocaties in Nederland. Door onze diensten via de nummer één parkeerapp van Nederland aan te bieden, zorgen wij ervoor dat de bezettingsgraad van parkeergarages wordt verhoogd. Zo kunnen automobilisten altijd eenvoudig, voordelig en snel parkeren, doordat je vooraf je parkeerplaats online kunt reserveren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3415 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.