Otoplus Nijkerk sluit zich aan bij Vakgarage

Vakgarage groeit hard door in 2010. De nieuwste aanwinst is Vakgarage Otoplus te Nijkerk. Per 1 september 2010 is het bedrijf officieel Vakgarage.

Otoplus is sinds 1 mei 2010 in handen van het ondernemersduo Reinder Slofstra en Hans van de Bunt. Het duo is verheugd met de toetreding tot het Vakgarageconcept: "Vakgarage is het enige garageconcept dat de belangen van de franchisenemers centraal stelt. Hierdoor was de klik er vanaf het eerste gesprek. Daarnaast sprak de nieuwe huisstijl en de marketinggestuurde gedachte ons enorm aan", aldus Reinder Slofstra.

Vakgarage is naar eigen zeggen de enige formule in Nederland die geheel onafhankelijk van een merk of organisatie opereert. De franchisenemers zijn eigenaar van de formule. Christien den Uil, voorzitter/manager van Vakgarage, typeert Vakgarage Otoplus als "een uitstekend bedrijf met een vooruitstrevende bedrijfsfilosofie die uitstekend past bij Vakgarage."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *