Parts Express in nieuw distributiecentrum

Parts Express is onlangs vanuit haar twee vestigingen in Vianen en Breukelen ingetrokken in haar nieuwe distributiecentrum op bedrijventerrein Gaasperwaard langs de A27 in Vianen. Het complex heeft een op- en overslagcapaciteit van 20.000 vierkante meter. Elgersma, partner van Parts Express, is sinds kort tegenover het nieuwe pand gevestigd.

“De bedrijfsprocessen in de warehousing en de dagdistributie die in het nieuwe distributiecentrum zijn gebundeld, winnen aan efficiëntie”, constateert directeur Norbert van Duuren. “Bovendien zijn de dag- en nachtdistributie uit elkaar getrokken. Dit scheelt onnodige handelingen op beperkte werkruimte.” Een ander belangrijk punt is voor Van Duuren dat de nieuwbouw in gebruik kon worden genomen voor de topdrukte van het winterbandenseizoen aanbrak.

In het nieuwe distributiecentrum werken ongeveer veertig mensen in de loods en de kantoorruimte van 200 meter biedt plaats aan nog eens twintig medewerkers. De vestiging in Vianen is het centrale verdeelpunt in het distributienetwerk van Parts Express. Tweederde van de goederenstroom van het bedrijf vindt van hieruit rechtstreeks zijn weg naar de ontvangers. De overige ontvangers worden bediend via kleinere verdeelcentra in Winkel, Meppel, Roermond en Duiven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *