Partsplan wordt online bestelplatform

De inkoopcombinatie Partsplan van Achmea en Athlon Car Lease laat vanaf 2014 haar inkoopfunctie vallen en wordt volledig een online bestelplatform. Volgens beide partijen past deze zet bij de visie en huidige marktontwikkelingen. Dat meldt Autoleasewereld.nl.

Volgend jaar zal het nieuwe plan zijn volledige vorm krijgen, waarbij Achmea één van de gebruikers zal worden van het bestelplatform. De twee partijen blijven de aandeelhouders en hopen met het nieuwe Partsplan meer schadeherstellers aan zich te binden. Er zou geen sprake zijn van het toewerken naar een verkoop van Partsplan. De aangesloten partijen kunnen straks zelfstandig hun inkoopfunctie vervullen.

Partsplan is bijna zeven jaar geleden opgericht als inkoopcombinatie van Achmea en Athlon Car Lease. De laatste drie jaar ontstond er steeds meer een verschuiving naar het online bestellen van schadedelen. Supply-IT is een concurrent van Partsplan.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.