Sinatec breidt organisatie uit

Leverancier van kleinmateriaal Sinatec uit Oosterhout bouwt verder aan zijn organisatie. Zo is het team per 1 mei versterkt met accountmanager Paul Pastoor.

paul-pastoorPaul Pastoor (foto) zal samen met aftersalesmanager Joris Backx en Niels van der Rol (sales support) de Nederlandse markt bedienen.

België

Om verdere groei in België te realiseren is Jacques Coppieters aangetrokken als business development manager. Hij spreekt zowel Frans als Nederlands en maakt per 17 juni 2019 de overstap van Liqui Moly naar Sinatec Europe. “Ik sluit een mooie periode af bij Liqui Moly, en heb enorm veel zin in de mooie uitdaging bij Sinatec. Het is een jong en dynamisch bedrijf met veel ambitie, waar ik me helemaal comfortabel bij voel!”, alsdus Coppieters.

Inkoop en IT

Het inkoopteam van Sinatec wordt per 1 juni 2019 versterkt met de komst van Thomas Deijkers, die zijn automotive ervaring heeft opgedaan bij onder andere GHS, Brezan en Stahlie Impex. John Prins tenslotte is aangetrokken als ontwikkelaar en procesverbeteraar op het gebied van automatisering.

Groei

Eerder al werd Bas Verhoeven aangetrokken als verkoopmanager. “Als je hard groeit, is het belangrijk dat je constant probeert de juiste stappen te zetten om je team op de juiste manier te laten presteren”, aldus Gijs Jespers, directeur van Sinatec Europe. “Ik ben enorm trots dat Sinatec in staat is de juiste mensen aan te trekken, in een markt waar enorm behoefte is aan professionals. Uiteraard is het totale team verantwoordelijk voor de klanttevredenheid, en heeft iedereen de ‘gaan we regelen’-mentaliteit.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3053 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters