Pechhulp via Autoweek

Autoweek heeft sinds maandag 25 oktober 2011 een eigen pechhulp voor gestrande automobilisten en motorrijders. In samenwerking met verzekeraar en hulpverlener Mondial Assistance biedt het mediamerk flexibele hulpverlening op maat, die dagelijks opzegbaar is en aan te passen in dekkingsgraad. Zij gaat daarmee de concurrentie aan met onder meer ANWB en Route Mobiel.

“We wilden een consumentvriendelijke pechhulp samenstellen tegen een scherp tarief”, zegt Autoweek marketingmanager verzekeringen Arthur Prinsen. “Bij deze flexibele verzekering kun je ieder moment precies aangeven hoe je gedekt wilt zijn in het buitenland. Je kunt dagelijks opzeggen en we bieden hulpverlening op maat. Mondial Assistance heeft een eigen huurvloot van zo’n 300 voertuigen, eigen alarmcentrales in alle Europese landen, in de zomer monteurs in Frankrijk en Italië en zij bieden ook reparatie ter plaatse.”

De Autoweek Pechhulp is ontwikkeld in samenwerking met de lezers en websitebezoekers van het autoblad. “Er mogen geen addertjes onder het gras zitten”, aldus Prinsen. De premie voor de nieuwe dienst is in de goedkoopste vorm 49 euro per jaar en ben je abonnee van Autoweek, dan krijgt je nog eens tien procent korting.
Binnen Nederland word je met pech na ongeveer een half uur geholpen door een dealer, berger of garagist. In het buitenland wordt ook snel pechhulp gestuurd. Indien er geen reparatie in de garage mogelijk is binnen 48 uur, dan wordt er vervangend vervoer geregeld.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.